Voorwaarden gebruik Amordent producten

Bedankt voor uw bezoek aan onze website en het bekijken van onze voorwaarden!

ALGEMENE VOORWAARDEN

1. Acceptatie van de Voorwaarden

Door gebruik te maken van deze website en het plaatsen van een bestelling, stemt de gebruiker in met de algemene voorwaarden zoals hier uiteengezet. Indien de gebruiker niet akkoord gaat met deze voorwaarden, wordt geadviseerd de website niet te gebruiken.

2. Productinformatie

Let op: Alleen bestemd voor prothetische voorzieningen en bitjes, niet geschikt voor oraal gebruik, niet inslikken. Indien irritatie optreed, gebruik beëindigen. Raadpleeg u tandarts wanneer de symptomen aanhouden. Raadpleeg zo snel mogelijk een arts als u zwelling van mond of gezicht ervaart. Wij streven ernaar accurate en actuele informatie te verstrekken over onze gebitsprothese reinigers, inclusief prijzen en productbeschrijvingen. Desondanks kunnen wij niet garanderen dat alle informatie foutloos, volledig of actueel is.

3. Bestellingen en Betalingen

Door een bestelling te plaatsen, verklaart de gebruiker dat hij/zij bevoegd is om aankopen te doen en dat alle verstrekte informatie juist en volledig is. Betalingen dienen te geschieden volgens de op de website vermelde betalingsmethoden.

4. Verzending en Levering

Wij zullen ons best doen om bestellingen tijdig te verwerken en te leveren. Verzendtijden en -kosten worden duidelijk vermeld tijdens het bestelproces. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertragingen die buiten onze controle vallen.

5. Retourbeleid

Ons retourbeleid regelt de voorwaarden voor retourzendingen, restituties en omruilingen. Raadpleeg het retourbeleid op onze website voor meer informatie.

6. Privacy en Gegevensbescherming

Wij respecteren de privacy van onze gebruikers en verzamelen, gebruiken en beschermen persoonlijke gegevens volgens ons privacybeleid. Door gebruik te maken van onze website stemt de gebruiker in met de voorwaarden van ons privacybeleid.

7. Intellectuele Eigendom

Alle inhoud op deze website, inclusief tekst, afbeeldingen en logo's, is beschermd en eigendom van Amordent.

8. Aansprakelijkheid

Onze aansprakelijkheid is beperkt tot de waarde van de gekochte producten. Wij zijn niet aansprakelijk voor indirecte, incidentele of gevolgschade.

9. Wijzigingen in de Voorwaarden

Wij behouden het recht voor om deze voorwaarden op elk moment te wijzigen. Wijzigingen worden van kracht bij plaatsing op de website, en gebruikers worden aangemoedigd regelmatig de voorwaarden te controleren op updates.